maanantai 3. syyskuuta 2012

Forget the world


 Heipsun!
En tosiaan ehtinyt eilen ehtinyt kattoo tänne blogiin yhtään mitään joten kuvat perjantaista asti, osa kuvista on otettu puhelimella jonka kamera on kovin huono mut koittakaa saada selvää. Tänään oli iha jees koulussa mut ilma on ollu kauheen tyhmä ku on satanu ja kaikkee :( Tänään illalla alkaa Salatut Elämät jotka oli kesätauolla joita oon seurannut viimiset vuodet enkä tiedä miks ?:D tuntuuks teiltä et katotte vaan jotain ohjelmii muutenvaa tylsyyteenne aina kun niitä tulee ? Mutta tosiaan, tässä muutama kuva viikonlopusta ja hyvää maanantaita kaikille ! :)


perjantaina oli stigin keikka ja lauantaina jvg !

keskustassa oli miljoona kojua ja oon kauheesit kattellu ittelleni jonkinlaista unisiepparia ja nyt löysin omaan huoneeseen vihdoin sopivan ja tuo on hirveen kiva !


                                                               


ku tuliin kotiin ni tollane odotteli mua sängyssä <3elikkä joo, 12.9 olis pikku reissu helsinkiin jossa siis jonkinlaine ruotsi/suomi teatterinäytös jonka jälkeen rutkasti vapaa-aikaa ja nään protu-leiriltä muutamia tyyppejä ja suuntaan sitten shoppamaan.


                                                                   Eilen käytin koko kuoleman päivän melkein lukemiseen, tosiaan siis makasin vaan sängyssä ja luin Becca Fizpatrickin Hiljaisuudeen kauhen pään säryn kanssa. Illalla raahauduin kuitenkin pienelle lenkille kun näillä viikoilla koulusta on cooper-testi:(


Tässä perjantai illan asua eli tuo valkoinen toppi, kangas takki ja denim farkut.
                                                                With love, Sofia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti