lauantai 22. syyskuuta 2012

Lifesaver

Moipsan!
Elikkä eilen olin tosiaan siis Lindalla yötä ja ilta alotettiin kaupungilla, oltiin sitten pienellä porukalla juttelemassa jossain rauhallisemmas paikas ku sitte soitin kaverille et onko se päässy töistä ja se sano että se on lähellä olevalla kioskilla ku sen vastapäätä on tapahtunu onnettomuus ja loukkaantunu oli mun yks hyvä ystävä. Puhelimes oleva kaveri ei ollu kuitenkaa varmaa oliks maassa makaava henkilö just se mitä epäili mut mulle tuli heti hirvee olo et mitä on tapahtunu yms. Mentii sitte onnettomuus paikalle missä oli tosi paljo nuoria ja muutama aikuinenki ja arvaus oli menny oikeeseen. Itellä tuli kyyneleet silmiin ku oma kemian pari makaa paketissa maassa ja ensihoitajat piiritti sitä. Onneks raasu pääsi kuitenki aika pian keskussairaalaan hoidettavaks ja toivottavasti paraneeki pia <3
Sitte lähettiiinki tarpoon lindalle päin ja alotettiin hieno dataus , ei siitä sitte varmaankaa mitä ihmeellistä muutaku että nyt ei väsytä ainakaa iha hirveesti. Ja tänää tulee Prinsessapäiväkirjat 2 hihii vaikka oonki nähny sen varmaan 123456 kertaa ni pitää se vie tänäänki kattoo eli tää ilta on varmaanki aikalailla koti ilta : ) 
Paitsi tänään ajatella uskaltaa näillä kipeillä jaloilla lenkille ! Oon kyttäny nu muutaman päivän yhtä hevosvoidetta joka on sellasta vihreeta tafmaa ja on toivottavasti auttanu ja fysioterapeutille on aika kahen viikon päästä onneks !







                                                       nemo pissas mun sukalle..


                                      tälläne Starbucks valikoima täällä meillä päin !

                                                                       With love, Sofia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti