keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Lol so true

heippa! 
Tänää oli siis se kirjotus juttu äidinkielen tunnilla ja todellakin se oli tuskanen tunti. Kirjota kirjasta josta et tiedä ku muutaman sivun, toivottavasti se ei tuu kauheesti vaikuttaa mihkää. Kaiken ilon lisäks yö oli ollu iha hirvee, oon tullut kipeeks. Fiilis mikä mahtavin mut menin silti kouluun ja liikunnas oli jalkapalloo ja neki tunnit meni buranalla. Tänää illalla ajattelin olosta huolimatta olla parhaan kaverin kanssa ja sellasta. Huomenna tosiaan se coopper testi, treenit ja Mentalistin uuden kauden jaksot alkaa :) 










Tässä ripset ilman mitään ylimääräsiä irtoripsiä. Joskus kivoina aamuina tarttuu vaa helposti toisiinsa kun pistää ripsiväriä ja näyttää silloi erittäin lagisilta.


rakkaus !






Lupailin(ehkä?) zumbassa eilen että lisään tän liian silmiinpistävän valkoisen lenkkari kuvan tänne, kengät kuuluu siis  mun aivan upealle liikunnanopettajalle/zumba ohjaajalle joka on ollu tosi hauska ja ostanu feikki Niken kengät jostain ulkomailta ja näytti ainaki siltä että värin perusteella oli vähän käytetty! 


                                                                   With love , Sofia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti