perjantai 7. syyskuuta 2012

VMA 2012

Heippa!
Tänään kävin sitte terveyskeskuksessa kun vihdoin ehdin ja sain ajan, muuten oli aika normipäivä. Ilmasutaidon tunnilla ei tehty oikeen mitään kummallisempaa, chillattii oikeastaa aika paljo ja järjesteltii juttuja. Huomenna suuntaan mun parhaimman kaverin kanssa Tampereelle koskikeskukseen ettimään .. jotain kivaa! Eilen illalla alkoi mtv3 kanavalta Mentalist:in neljäs kausi, aloitus jakso oli tosi hyvä ainaki omasta mielestä ja aijon katsoa myös tämän kauden niinkuin muutkin! Tänään myös ensi-illan suomessa sai Magic Mike, jossa pääosissa Channing Tatum, Alex Pettyfer ja moni muu. 
      Eilen illalla tuli myös Video Music Award 2012 joka tulee tänään yöllä suomessa MTV Music kanavalta , ohjelman löytää myös myös music televisionin sivuilta, sinne pääset täältä ! Äänestää oli saanut muutaman viikkoa ja tulokset löytyy netistä. Ohjelmassa nähtiin mm. Taylor Swift, Miley Cyrus, Drake, Nicki Minaj, Colton Hayes, Chris Brown jne.


                            

                                 
                                                                   Emma Watson

                                                                  Demi Lovato

                                                                            Rihanna

Rita Ora


One Direction  voitti parhaan uuden artistin videon-, jaettavimman videon- ja suuresti arvostetun parhaan pop videon -palkinnot.



With love, Sofia




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti