tiistai 20. marraskuuta 2012

you only live once.

Wau. Oli piristävää kun facebookissa tultiin sanomaan että kiva kun kirjotat taas. Voi että, tuli sellane olo että oikeesti mullahan on täällä jotain joka mun juttuja lukee ! Vaikka ajattelinkin pitää pitempään vaan taukoa, mut käyhä tää näinkin :) Tänään en oo tehny oikeen mitään paitsi aamulla tietenki oli koulua ja tän illan aijon olla kotona ! Ja oon yrittäny miettiä mitä teen peruskoulun jälkeen, meenkö lukioon, amikseen vai suoritanko yhdistelmätutkinnon? Mitä haluun tehdä ylipäätään kymmen vuoden päästä? Missä haluun asua jne. Tällähetkellä enite mua kiinnostaa yhdistelmätutkinto, joka on joidenki mielestä helppo ja joidenki mielestä tosi haastava. Mutta se vaan jotenki tuntuu nyt parhaalta vaihtoehdolta. Haut pyörähtää käyntiin ensi vuoden alussa eli ihan pian ja ainakin muutama kiva opiskelu paikka pitäis olla mielessä ja mahdolliset pääsykokeetki on kevään aikana. Aika tuntuu vaan menevän hirveen nopeesti ja yhtäkkiä kaikki tollane tosi tärkee juttu on edessä ja tuntuu että kaikilla kavereilla olis jo päätettynä mitä ne meinaa ens syksynä. Toivottavasti saan yhteishakuun mennessä jotain valinta ideaa!! Eipä mulla muuta sitte :)

Ja sitten vielä ens vuoden heinäkuussa Rihanna saapuu taas suomeen ! Onko joku menossa? En ehtinyt varata enkä ostaa lippuja ja kaikki on tällä hetkellä loppuunvarattu. Eli jos niitä mistään tulee vielä saamaan niin olis tosi kiva päästä sinne! Ja täs iloksi/suruksi muutama kuva kyseiseltä 2011 kesän keikalta ♥
With love, Sophia


1 kommentti:

  1. Suosittelen yhdistelmää! Ei se loppujen lopuks sen haastellisempi oo kun sen saa normaalisti päivällä käydä. Jos yhdistelmällä tarkotat kaksoistutkintoa. :)

    VastaaPoista