tiistai 13. elokuuta 2013

taas mennään

Heippa! Kesäloma on nyt virallisesti loppu ainakin itellä ja eilen meninki ekan kerran uuteen kouluun. 
Mulla on siis uus luokka ja se on ihan erilainen vanhaan verrattuna, mutta ihmiset siellä vaikuttaa tosi mukavilta :) Sain myös lukiolta vastauksen vihdoin, että voin alottaa huomenna yhdistelmä opinnot ja jatkossa alan käymään muutaman kerran viikossa lukion tunneilla ja nään vanhojakin kavereita. Ekan jakson lukujärjestys näyttää ainakin tällä hetkellä hyvältä, tosin muutamia päällekkäisyyksiä tulee ja ne pitää vielä sopia jotenkin, mutta eiköhän tästä selvitä. Tänään meillä oli ryhmäytyspäivä eli kouluun menin vasta kymmenen aikaan joka oli eka kympin aamu vuoteen ja kierrettiin luokan kanssa eri tehtävä rasteilla yhteen asti ja päästiin kotiin mukavan aikasin. Tää viikko menee siis aika rennosti ainakin ammattikoulun puolella :) 

Viikonloppuna olisi tarkoitus päästä jotenkin helsinkiin, koska siellä on tän vuoden kaikkien protujen Puistojuhla, joka pidetään siis Alppipuistossa lauantaina 17. elokuuta
Linkki puistotapahtuman fb-sivulle: 
https://www.facebook.com/events/446126305480900/

Ennen tuota, Kampin edessä on myös flashmob tapahtuma, johon olis kiva päästä osallistumaan, jos vaan millään olen tuolla suunnalla silloin ! Koska viime vuonna en tuonne päässyt ja oman protu-leirin ihanuuksia en oo nähnyt leirin jälkeen ja siitä on jo kuitenkin reilu vuosi. Siispä tässä kuvia kesän 2012 omalta leiriltä  :)

                                     
                                      
                                      

Sophia1 kommentti:

  1. Käyppäs kurkkaamassa mun blogia! Siellä on sulle haaste :)

    sofi-stop-for-a-minute.blogspot.fi

    VastaaPoista