sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

OHI ON !

Otsikko taitaa kertoo kaiken.

Kyllä eli nyt se on ohi. Tai no ainakin niin voin sanoa! Vielä eilen piti jaksaa herätä hakemaan päättötodistusta ja sen jälkeen suunnata oli Yläjärvelle. Päättäri illan vietin kavereiden kanssa ulkosalla.


Sitten siitä perjantaista eli silloin oli se kauan odotettu ysipäivä. Odotin aikalailla samallaista fiilistä mitä silloin kaks vuotta sitten oli, kun ite olin seiskalla ja koulussa porukkaa heilu ties mitkä moottorisahat kädessä ja mopolla ajettiin koulun sisällä tai ainaki yritystä oli ja koulun jälkeen kotiin tulin vaatteet märkänä, koska lähes kaikilla oli vesipyssyt. Tänä vuonna ja varmaanki jo viime vuonna oppilaiden ruokailua ja välitunteja oli siirrelty niin että aina kun me oltiin vapaina käytävillä niin kaikki koulun muut oppilaat olivat oppitunneilla eikä oikeen missään vaiheessa tullut mahdollisuutta ampua vesipyssyllä tai vesiilmapalloilla joitain muita oppilaita, että se siitä sitten. Koska en nähny melkein yhtään ysejä viime vuonna ja tänä vuonna en nähny ite ketään alemmilta luokilta. Ite ysigaala oli ihan mukava, kun katottiin vanhoja kuvia vuosien takaa ja naureskeltiin ilmasutaidon ryhmien tekemille videoille, mutta muuten jäi vähän sellanane tylsä fiilis ainaki itelle. 


Noh jokatapauksessa perjantai suju hyvin ja loppu ilta meni koulun loppumista ihmetellessä. Oppivelvollisuus on nyt suoritettu ja ens syksynä pääsen ihan uuteen kouluun, jossa on ihan uudet opettajat ja siitä se opiskeu vasta alkaa.. mutta onneks tässä ehtii oleen kesäloma välissä !


Lauantai aamuna taisin herätä ihan innoissaan ihme kyllä kouluun, koska meillä oli päätösjuhla. Taisi olla viimine kerta kun saatiin laulaa suvivirttä vanhojen luokkalaisten kanssa. Vuodet ylä-asteella meni yllättävän nopeesti, vaikka välillä viikot koulun penkillä tuntu ikuisuudelta. Kun todistus oli kädessä olin vihdoin valmis kesälomalle ainakin melkein. Todistuksesta sen verran, että olin aika tyytyväinen ja muutama numerokin oli noussut. Se oli aikalailla semmonen mitä olin kuvitellukki ja kaiken lisäks sain vielä stipendin, jota en osannu kyllä yhtään odottaa. Juhlan jälkeen kävin äidin kanssa läheisessä kahvilassa kahvilla ihmettelemässä koulussa hujahtaneita vuosia, jonka jälkeen piti mennä kiiruulla kotiin, koska seuraava pelipaikka oli Ylöjärvellä. Eli siellä mulla oli pikkuserkun ylppärit ja en oo tainnu nähdä niitä moneen vuoteen. Edeltävinä iltoina oli kiva etsiä yhteisiä vanhoja kuvia tasan kymmenen vuoden takaa. Vaikka ei ehdittykkää kauheesti vaihtaa kuulumisia niin mukavaa siellä oli :)




Ilta ei saanu venyä kovin pitkään, koska aamulla piti herätä ja lähtee serkun lapsen ristiäisiin, jossa menikin sitte puoli päivää ja illemmalla oltiin kaveriporukalla pesäpallo pelissä. Jos säät jatkuu tälläsinä ihanina niin taidan muuttaa asumaan rannalle tai ylipäätänsä ulos!! Kunhan kaikki hyttyset lähtis johkin vitun kauas, koska itellä on pia 60 hyttysenpuremaa :(

Sophia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti